Wekelijkse Yogalessen

Mijn wekelijkse yogalessen bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en Full of Life in Castricum:

Donderdag

Zondag

  • Yin Yoga* 14.15 - 15.45 uur - bij De Nieuwe Yogaschool (Jordaan) in Amsterdam *Deze les is in het Engels: www.denieuweyogaschool.nl  

Aanmelden & Tarieven

Kijk op de websites van deze yogastudio's voor de tarieven en hoe je je kunt aanmelden voor de lessen. 

Bij alle lessen is de inloop vanaf een kwartier van tevoren en is het fijn als je 5-10 minuten van te voren aanwezig bent. Je hebt geen schoenen nodig en kunt makkelijk zittende kleding aandoen en iets met lange mouwen en sokken meenemen. Yogamatten en meditatiekussens en dekens zijn aanwezig.

Yogastijlen

Yin Yoga houdingen worden vooral zittend of liggend uitgevoerd en worden langere tijd aangehouden om het bindweefsel te strekken en lichaam en geest te ontspannen.

Restorative Yoga is een zachte benadering van yoga die helpt om spanning te ontladen en stress te verminderen. De yogahoudingen worden langere tijd aangehouden met ondersteuning van props (bolsters, dekens en yogablokken) om diep te ontspannen, op te laden, het immuunsysteem te versterken en het zenuwstelsel te resetten.

Gentle Yoga is een rustige, vriendelijke vorm van yoga, die bestaat uit een mix van yin yoga, restorative yoga en een flow van rustige bewegingen en houdingen om de lichaamsenergie te laten stromen en balanceren, te vertragen, te ontspannen en herstellen.

"Dank voor je prachtige yogalessen!" - Trees