Workshops

Met enige regelmaat geef ik workshops op verschillende locaties. De workshops zijn een flow van meditatie, yoga en klank: een reis van beweging, ontspanning en bewustzijn, begeleid met live muziek. 

Agenda

Workshop ‘Full Moon Meltdown’ - Yin Yoga & Sound Healing

IMG_E7705 poster.jpg
 

Op de dag van de volle maan van 14 september, nemen we je mee op een innerlijke reis van ontspannende yoga en een magisch klankbad van kristallen klankschalen.

De vibraties van de harmoniserende klankschalen hebben een kalmerend en helend effect op de hersenen en het zenuwstelsel, en zorgen voor een shift in je bewustzijn. Ze brengen je in een relaxte staat en kunnen helpen bij uitdagingen, het verwerken van emoties en het activeren van je innerlijke kracht.

Tijdens het klankbad zul je worden meegenomen op een reis van yin yoga houdingen, die zittend of liggend worden uitgevoerd en 3 tot 5 minuten worden aangehouden. De rustige, meditatieve yoga helpt je je aandacht naar binnen te brengen en tot een diepe ontspanning te komen. Het bindweefsel wordt gestrekt, zodat het lichaam soepeler wordt en geblokkeerde energie vrij kan komen. De yoga houdingen zijn gericht op de benen, heupen, nek, rug en schouders.

Een moment om tijdens de energie van de volle maanavond tot jezelf te komen.

Met:  Karlijn Kuiper (yoga) & Julie Williams (kristallen klankschalen)
Datum:  zaterdag 14 september 2019
Time:  19.30 - 21.30 uur
Locatie:  De Nieuwe Yogaschool, Laurierstraat 109, Amsterdam
Prijs:  € 25,-

De workshop wordt in het engels gegeven.

Aanmelding: via de nieuwe yogaschool>workshops: klik hier om je aan te melden

Houd de website in de gaten of meld je aan voor mijn nieuwsbrief over komende workshops.

Alle voorgaande workshops zijn te vinden op mijn facebook-pagina: https://www.facebook.com/homeofyinyoga/

"Hartelijk dank, Karlijn, voor de fantastische workshop gisteren. Zo'n diepe ontspanning.... Ik ging herboren weg :-) Ik heb ook genoten van je mooie stem bij de liederen die je zong op het einde." ~ Birgitta